Werken bij Stichting KIO

stichting KIO

Een evenwichtige, veilige en respectvolle zorgrelatie realiseren voor elke cliënt. De wensen en behoeften van elke cliënt vormen hiervoor de basis. KIO beweegt zo goed mogelijk mee op deze wensen en behoeften als deze wijzigen. Samen staan we voor een zo groot mogelijke deelname aan de maatschappij, maar wel binnen de grenzen en de ruimte die iemand met een zorgvraag aan kan. Iedereen hoort erbij en mag meedoen in de maatschappij.

 

KIO probeert het "beeld" van de cliënt helder te krijgen en dit te vertalen naar een passend ondersteuningsaanbod in een omgeving die zo optimaal mogelijk aangepast is aan de ondersteuningsbehoefte.

Altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste collega's!

Wil je graag in de gehandicaptenzorg, Jeugdhulp of GGZ bij ons werken, dan kun je altijd bij ons solliciteren. Er werken inmiddels ruim 110 medewerkers, maar wij kunnen altijd goede mensen gebruiken. Het grootste deel van onze medewerkers werkt mee in de zorg, maar daarnaast hebben wij natuurlijk ook andere functies binnen KIO, zoals bijvoorbeeld chauffeurs en kantoorpersoneel. Mocht je interesse hebben om bij KIO te komen werken stuur dan een mail naar sollicitatie@stichtingkio.nl, dan hoor je snel meer van ons!

 

Hoe te solliciteren

De meest recente vacatures worden altijd geplaatst op www.zz.nl. Dus daar kan je een kijkje nemen als je interesse hebt. Als hier geen vacatures bij staan of niet de juiste voor jou dan kan je altijd een open sollicitatie insturen. Dit kan door een brief in te sturen naar sollicitatie@stichtingkio.nl. We doen ons best om hier zo snel mogelijk antwoord op te geven.